logo

Letteren en tekenen met ecoline

Degenen die mij al een tijdje volgen op mijn website, Instagram en/of Facebook weten dat ik eind vorig jaar deel uitmaakte van het Serious Lettering Team dat twee dagen voor het goede doel (Serious Request 2018) geletterd heeft in Apeldoorn.

Het team bestaat uit een heleboel creatievelingen, met ieder hun eigen vaardigheden. Eén van de teamleden is Martine van Studio Suikerzoet. Als je zo’n naam verzint voor je bedrijf moet je wel een creatief persoon zijn! Wanneer je het diverse werk van Martine ziet lijkt het alsof er een kleurrijke snoepdoos is omgekiept en wil je heel graag overal van meesnoepen. Het nodigt ook zeker uit om zelf aan de slag te gaan. Hetzelfde gevoel had ik toen ik haar nieuwe boek Letteren en Tekenen met Ecoline doorlas en vooral doorkeek. Het leest lekker makkelijk weg en bij iedere uitleg is de eerste gedachte “dat kan ik ook”! Dat is natuurlijk nog maar de vraag, alhoewel Martine zelf in haar boek schrijft “als ik het kan, kun jij het zeer zeker ook!”

Martine geeft een heldere uitleg over hoe en (met) wat je van start kunt gaan, dus de drempel om zelf te beginnen ligt laag. Geen ingewikkelde technieken, geen materialen waar je stad en land voor af moet lopen. Nee, gewoon lekker low profile beginnen. Met ecoline dus!

P.s. Achter in het boek staan ook nog een paar leuke adressen vermeld. Eentje kan ik er uit eigen ervaring en met plezier met je delen: Meneer de Boer in Eindhoven, een all day breakfast restaurant. Goed nieuws voor uitslapers: hiervoor kom je dus nooit te laat je bed uit! En 18 oktober a.s. geeft Martine hier een workshop. Twee vliegen in één klap dus!