logo

DO IT!

Als je van mooie plaatjes houdt, geïnteresseerd bent in kunst, graag op reis gaat, nieuwsgierig bent, een platform zoekt om je bezigheden te delen met anderen, niet graag nutteloos op de bank onderuit hangt, dan is Instagram natuurlijk een soort walhalla!

Wanneer ik ergens enthousiast over ben, wil ik dat graag onder de aandacht brengen bij anderen. Zoals ik in één van mijn eerste blogs al schreef ga ik dat ook met creatieve, leuke, mooie en bijzondere Instagram accounts doen. Accounts die je MOET gaan zien!

Vandaag is het de beurt aan het account van Joe Bearbower. Joey is een illustratieve beletteraar uit Amerika (Iowa) die als passie heeft anderen met zijn unieke werk te inspireren en motiveren. Dat doet hij op een hele originele manier! In 2015 plaatste hij zijn eerste creatie uit de “Erase serie” op Instagram. Hij maakt motiverende quotes waarbij de gum een grote rol speelt en laat op een speelse manier zien hoe keuzes maken een verschil kan maken. Na de Erase serie heeft hij iets nieuws bedacht,  hij maakt nu woorden met kantoorbenodigdheden, al dan niet in combinatie met de gum.

Voordat ik deze blog schreef heb ik contact gelegd met Joey, met de vraag of ik de foto van zijn creatie mocht gebruiken op mijn website, het bekende copyright verhaal. Joey reageerde heel enthousiast en vond het heel leuk dat ik over zijn werk wilde schrijven. Ook zo leuk van dat Instagram, de interactie die kan ontstaan!

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar Joey’s Instagram of website.

Heb jij nog leuke Instagram tips? Ik ontvang ze graag!