logo

The long & winding road

Omdat het alweer bijna een jaar geleden is dat ik een blog heb geplaatst (eerlijk is eerlijk, de goede voornemens waren er……) is het natuurlijk belangrijk dat de eerstvolgende blog, deze dus, er eentje is die de moeite waard is. Omdat het nog zomer is wil ik graag een paar bijzonder mooie autoroutes in het … lees verder ….

Eat Good Feel Good

Eten (en drinken) is wat we allemaal denk ik wel gemeen hebben. De één wat bewuster dan de ander en smaken verschillen natuurlijk, maar het is wel een primaire levensbehoefte. Je eetgedrag wordt natuurlijk niet alleen beïnvloed door je smaak. Natuurlijk is de inhoud van je portemonnee ook belangrijk. Of in hoeverre je geïnteresseerd bent … lees verder ….

Letteren en tekenen met ecoline

Degenen die mij al een tijdje volgen op mijn website, Instagram en/of Facebook weten dat ik eind vorig jaar deel uitmaakte van het Serious Lettering Team dat twee dagen voor het goede doel (Serious Request 2018) geletterd heeft in Apeldoorn. Het team bestaat uit een heleboel creatievelingen, met ieder hun eigen vaardigheden. Eén van de teamleden … lees verder ….

Slapen als een roos

Drie weken vakantie lijken me een goed excuus dat het alweer anderhalve maand geleden is dat ik m’n laatste blog schreef. Ik heb mijn EVEN-DE-BOEL-DE-BOEL-LATEN portie dus al gehad, terwijl jij het waarschijnlijk nog tegoed hebt. Als reis-verslaafde hoop ik dat tenminste voor je. Ik prijs me heel gelukkig dat ik vaak in de gelegenheid … lees verder ….

Wild about Letters

Het mooie van Instagram is dat je heel snel en makkelijk in contact komt met ‘soortgenoten’. In mijn geval is dat het handlettering-soort. Als ik al die prachtige creaties voorbij zie komen van de handlettering accounts die ik volg maakt me dat af en toe heel klein, maar het werkt vooral stimulerend en inspirerend. Eén … lees verder ….

A, B, C ………

Toen ik met deze website van start ging was het goede voornemen iedere week, nou vooruit, met een uitloop naar 2 weken, een blog te schrijven. Hopelijk heb ik intussen een heleboel vaste bezoekers die al wel in de gaten hebben dat er weinig van dit goede voornemen terecht is gekomen. Voor iedereen die met … lees verder ….

Paris is always a good idea (2)

Misschien heb je hem wel eens voorbij horen komen, de uitspraak “Frankrijk is heel leuk, jammer dat de Fransen er wonen”. Door de jaren heen is de Fransoos gelukkig wat aimabeler geworden richting hun bezoek, maar helaas heeft die omslag Parijs nog niet helemaal bereikt. Het arrogante kleeft nog steeds aan een groot deel van … lees verder ….

Paris is always a good idea (1)

Degenen die mijn blogs volgen weten dat ik in januari vergevorderde plannen had om naar Parijs te gaan, maar dat het slechte weer roet in het eten gooide. Degenen die mij persoonlijk kennen weten ook dat ik niet voor één gat te vangen ben. Dus toen een tweede kans zich voordeed omdat manlief voor zijn … lees verder ….

Dat gaat naar Den Bosch toe

Zoete lieve Gerritje had verstand van zaken, die ging naar Den Bosch. Volgens mij met andere bedoelingen dan ik deze week ging, maar er zijn een heleboel redenen om af te reizen naar de mooie en gezellige hoofdstad van Noord-Brabant. Staat er dit jaar een citytrip op je nog-te-doen-lijstje? In Den Bosch zien ze oe … lees verder ….

Ken je die mop van die vrouw die naar Parijs ging?

Juist…..die ging niet! Ik dacht een waterdicht plan te hebben. Omdat manlief in Zweden zou zijn tijdens mijn verjaardag, ik feestjes wel leuk vind maar niet op de dag waarop ik toevallig geboren ben, er een supergave beurs in Parijs zou zijn en de NS een ‘offer’ had “I couldn’t refuse’ was dat plan snel … lees verder ….