logo

Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle produkten van Apart met Krijt, onderdeel van Apart Geval. Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je hiermee akkoord gaat.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

Privacy

Apart met Krijt houdt zich aan de wet van Persoonsregistraties. Ik respecteer je privacy en zal gegevens niet verstrekken aan derden. Na ontvangst van het produkt zal er dan ook altijd contact zijn en schriftelijk toestemming worden gevraagd om beeldmateriaal van het artikel te mogen gebruiken op social media.

Retour

Stuur een bericht indien je het produkt wil retourneren en vermeld daarbij de reden. Er zal worden gekeken naar een acceptabele oplossing. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Apart Geval garandeert dat de artikelen van Apart met Krijt van goede kwaliteit zijn. Schade veroorzaakt door opzet of roekeloosheid zijn voor eigen rekening.

Overmacht

Apart met Krijt is niet aansprakelijk wanneer een overeenkomst niet kan worden nagekomen door overmacht

Levering

Indien het artikel klaar is ontvang je een foto van het eindresultaat, inclusief de factuur. Na betaling hiervan zal het produkt binnen 2 werkdagen worden verzonden.